Свързани новини

26.11.2014 09:30

От 20 г. има проповедници на радикален ислям у нас, обяви Каракачанов

Видян 854 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според Каракачанов продажбата на петрол в Турция от „Ислямска държава" им дава възможност да финансират излаз на ислямска революция, включително в България.


Разстоянието до този голям световен конфликт от България има няма 1000 километра, предупреди той.


Каракачанов не е съгласен с появилите се спекулации, че проведената вчера акция по разбиване на клетки, насърчаващи радикален ислям, е била PR кампания.


За първи път имаме такава мащабна акция съвместно на прокуратурата, полицията и ДАНС, което е похвално, че институциите в България работят по един такъв сериозен проблем, смята той.


Арестуваният вчера имам Ахмед Муса Ахмед, по думите му, има две присъди, а беше оставен на свобода да развива радикален ислям, ислям, който е нетрадиционен за българските земи.


Погледнете как бяха облечени и какви бради носеха циганите в квартала в Пазарджик. Проблемът е в това, че през последните 20 години, даже малко повече от 20 години, в България се промъкнаха най-различни проповедници на радикален ислям. Има още от 90-те години. Минимум 5-6 радикални проповедници са експулсирани при управлението на Националната служба за сигурност /НСС/ от генерал Атанас Атанасов, обясни той.


В България се напълни с проповедници, които са учили по 7, 8, 10 години в ислямски, а в някои случаи в частни университети и в България проповядват радикалния ислям.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Гърция прие 6-дневна работна седмица

Гърция прие 6-дневна работна седмица

Гръцкото правителство разреши на все ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Днес обръщайте внимание на малките детайли

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес обръщайте внимание на малките детайли, защото те