Свързани новини

01.04.2009 12:16

Цв. Цветанов: "Държавата ще бъде фалирана от това правителство до август!"

Видян 919 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Държавата ще бъде фалирана от това правителство до август!", заяви председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде репортер на БГНЕС.


Според Цветанов промени в бюджета трябва да бъдат направени незабавно и на всеки 15 дни, да има отчет на приходната и разходната част. Той коментира, че "каквито и експерти да се ползва правителството, положението в държавата няма да се промени в следващите два месеца". От ГЕРБ искат и проверка от премиера на данни изнесени от Георги Кадиев, че министърът на финансите е защитавал нечисти интереси,и е ощетил държавния бюджет с около 8 млн.лв. Прокуратурата също да се самосезира, настояват от ГЕРБ., а министърът на икономиката да поеме отговорност за невъзможността да се справи с Кремиковци, заяви още Цветанов. Това правителство не е в състояние да противодейства адекватно на организираната престъпност, убеден е председателят на СДС. Той поиска спешни законодателни промени с цел превенция на отвличанията, които по думите му, са се превърнали в апетитен бизнес за организираната престъпност. От ЦИК е отпусната квота от 1 човек на ГЕРБ , който вероятно ще е общинският съветник Орлин Иванов. Цветанов коментира, като обезпокоително случващото се в СДС. Убеден съм, че ще имаме пълно мнозинство на изборите, категоричен бе той.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв