Експедиция от ада: Изгубени архиви

Свързани новини

27.05.2024 09:35

Експедиция от ада: Изгубени архиви с тв премиера

Видян 928 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лимитираната документална поредица „Експедиция от ада: Изгубени архиви“ за обречената експедиция през Амазония, водена от Мики Гросман, дебютира по Discovery и в онлайн стрийминг платформата Max. Поредицата разгръща по-странната и от измислица история на Мики Гросман, бивш експерт по разрушаване от специалните части, който отвежда група авантюристи на почти невъзможно пътешествие из Южна Америка. Експедицията е с благотворителна кауза за повишаване на осведомеността за рака, а в нея участниците трябва да изминат 5000 мили през най-дълбоките части на Амазонската джунгла.


Само един твърди, че е стигнал до края… Мики Гросман. Експедиция от ада: Изгубени архиви“ представя най-интересното от над 700 часа архивни кадри, заснети по време на пътуването. Завладяващата поредица от изпитания и нещастия превръщат предизвикателната експедиция в постоянна борба за оцеляване. Проследявайки възхода и падението на обреченото приключение, включващо отвличане, бягства от затвора и изчезнал човек, „Експедиция от ада: Изгубени архиви“ изкарва наяве съвсем нови разкрития, които шокират дори онези, които са били до Гросман по време на злополучното приключение. „Всеки епизод от тази завладяваща документална поредица е съставен от най-интересните моменти от стотици часове кадри и включва ужасяващи препятствия, пред които се изправят тези, които са избрали да се присъединят към експедицията“, каза Хауърд Лий, президент на Discovery Networks.


„Когато се задълбочихме, за да разберем техните мотиви за участие в това обречено приключение, дори ние бяхме изненадани от това, което видяхме.“ Поредицата е продуцирана за Warner Bros. Discovery от Sony Pictures Television's The Intellectual Property Corporation (IPC) в сътрудничество с Wrigley Media.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

4,3 по Рихтер тресна между Пловдив и Асеновград

4,3 по Рихтер тресна между Пловдив и Асеновград

Земетресение със сила 4,3 по скалата на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Не разчитайте на късмет в обществените занимания

Не разчитайте на късмет в обществените занимания. Ще