12.07.2024 14:48

Бургас посрещна шампиона Стоян Копривленски като знаменитост (Видео)

Видян 3045 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният шампион от един от най-силните кикбокс турнири в глобален план - К-1 Мах в Токио Стоян Копривленски се завърна в родния си Бургас и бе посрещнат по впечатляващ начин от близки, приятели и фенове, предаде Флагман.

Боецът, който постигна един от най-значимите успехи в историята на бойните спортове в България бе приветстван като истинска знаменитост на терминала.

Около 20:30 часа той кацна в Бургас с полет от Амстердам и дори не предполагаше какво го очаква зад вратите на терминала, а там се беше събрала цяла агитка и както подобава – с народна музика, питка и мед.

„Чувствам се прекрасно. Радвам се, че трудът и лишенията през годините накрая се отплатиха. Направих дълга подготовка и излязох доста нахъсан, жаден за победи. Раздадох се на 100 %. Титлата е всичко, за което съм работил, откакто съм професионален спортист“, каза пред журналисти Стоян Копривленски. (Очаквайте утре цялото интервю с боеца)

„Успехът на Стоян е впечатляващ. Той показа, че трудът и упоритостта се отплаща. Това е едно от двете най-големи постижения в областта на кикбокса, а за някой и най-престижното, защото е в Япония и все пак е турнирът, който постави основите на К-1. Вярвам, че Стоян ще запали хиляди деца, които ще видят ползата от бойните спортове“, каза пред Флагман.бг Любен Джубрилов, президент на веригата „Макс файт“, който бе на място, за да поздрави шампиона.

„Това е един достоен бургазлия, който си изстрада тази победа. Стоян е интелигентен спортист, който впечатлява със своя стил“, категоричен е друг от посрещачите Иван Ненков, общински съветник.


 


 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мицин отпадна още в сериите на коронната си дисциплина

Мицин отпадна още в сериите на коронната си дисциплина

Петър Мицин отпадна още в сериите на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Екшън 28 юли 22:00ч.

Леон 1994 г. ‧ Екшън/Криминале ‧ 1 ч 50 мин

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Жан Рено Леон Натали Портман Матилда Гари Олдман Норман Стансф

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби