29.09.2008 12:57

Борисов праща боклука на бул. „Донкуков“

Видян 1024 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Боклукът – на „Дондуков“, ако правителството не изпрати апликационната формула към Европейската комисия за отпускане на средствата.


Това каза кметът на София Бойко Борисов при откриването на 7 детска градина в кв. „Гоце Делчев“ в столицата, предаде БГНЕС.
Борисов обясни, че общината е изпълнила всичките си задължения за справяне на кризата с боклука и оттук нататък всичко било в ръцете на управляващите. Ако управляващите не направят нищо, столичният боклук ще бъде стоварен на „Дондуков“ или при виновниците за кризата с него. Стотици милиони евро не бяха усвоени от фондовете по САПАРД, ИСПА, ФАР и др. и когато София се пребори за пари за завод, на г-жа Пугчиева и се досвидяха тези пари, коментира кметът. Ние сме си свършили всичко и ЕК го каза ясно. Според Борисов до края на учебната година 39 нови групи в детските градини ще бъдат създадени, а 14 детски градини са в строеж. На въпрос на журналисти кмета отговори, че предложението да се направи денонощен градския транспорт е добро, но трябва да се направи разчет, дали може да бъде постигнато, тъй като управляващите са отпуснали от държавния излишък за всички общини едва 16 млн. лв.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Американският президент Джо Байдън ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

водолей