Свързани новини

27.03.2014 11:01

Двойно ограничават скоростта по бул. Цариградско шосе

Видян 1083 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Затруднено движение може да има по един от основните пътни маршрути в София заради ремонта на "Цариградско шосе". От четвъртък - 27 март започва въвеждането на временна организация на движението във връзка с рехабилитация на бул. „Цариградско шосе” от надлез над бул. „Г.М.Димитров” до надлез над бул. „Александър Малинов”, включително прилежащите съоръжения. Изпълнител на обекта е ДЗЗД „Градска магистрала”, съобщиха от Столична община.


Строително-монтажни работи включват надлеза по бул. „Цариградско шосе” при бул. „Г.М.Димитров”, надлез по бул. „Цариградско шосе” над бул. „Александър Малинов”, пешеходен подлез под бул. “Цариградско шосе” при Окръжна болница, рехабилитация на централни и локални платна на булеварда от надлеза над бул. «Г. М. Димитров» до надлез над бул. «Александър Малинов». Строителните дейности включват и рехбилитация на подлеза «Царевец» на Орлов мост, която се извършва в момента. Ремонтът ще се извърши на няколко етапа, като първият етап включва надлеза при «Г. М Димитров».


Във връзка със строителните дейности на 27.03.2014 г. /четвъртък/ започва подготовка и въвеждане на временна организация на движение. В периода 27.03.2014 г. – 31.03.2014 г. пред и зад надлеза се затварят левите ленти на всяко платно (в протежение на 50 м), за да бъде извършено прекъсването на еластичната ограда /мантинела/ и да бъде положен асфалт за преминаването от едното платно в другото. За времето на ремонта се въвежда ограничение на скоростта във всяка посока от 80 до 40 км в час.


Столична община е уведомила за предстоящия ремонт и временна организация на движението Министерство на здравеопазването, Спешна медицинска помощ, КАТ, Столична дирекция на вътрешните работи. По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова на обекта ще се работи с удължено работно време включително в почивните дни.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Предстоящата зима е „най-тежкото изпитание“ за Украйна: МАЕ

Предстоящата зима е „най-тежкото изпитание“ за Украйна: МАЕ

Международната агенция по енергетика ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 22 септември 23:15ч.

Donnybrook / Донибрук (2018)

Режисьор: Тим Сътън
В ролите: Майкъл Ейджи, Адам Бартли, Джейми Бел

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв