26.09.2008 09:26

Градоначалникът на Пловдив: "Аз съм кмет - пионка!"

Видян 1458 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На последната сесия ми орязаха правата и на практика ме превърнаха в кмет-пионка. Това заяви пред бТВ кметът на Пловдив Славчо Атанасов по повод големия коалиционен скандал в града, довел до разпада на управленската коалиция между ВМРО и ГЕРБ.


След предизборната нощ, аз станах кмет на всички пловдивчани, а не на партии, каза още кметът на Града под тепетата, който е избран от листата на ВМРО. Според него е несериозно да се твърди, че е заложник на икономически интереси в Пловдив, каквито твърдения изказаха лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов и бившият председател на Общинския съвет Йордан Кюмюрджиев. "Аз нямам проблем с Бойко Борисов, а с ген. Кюмюрджиев. Преди изобщо да се стигне до тук, аз бях при Борисов и в прав текст му казах, че с този човек трудно се работи, тъй като се мисли за втори кмет на града", заяви Славчо Атанасов. Според него е съществувал "един много интелигентен начин честа на Кюмюрджиев да бъде запазена". ГЕРБ можеше да предложи друг човек за кандидат за председател на Общинския съвет, каза кметът на Пловдив. Той допълни, че с градоначалника на София и неформален лидер на ГЕРБ са провели среща в Балчик. Борисов обещал да му даде отговор до три дни, но софийският кмет не му се обадил. В момента пловдивският и софийски кметове не си говорят. „Ще тръгнем да си говорим, като наближат изборите", пророкува Славчо Атанасов. Според него Пловдив се развива, но в по-бавен темп от София. Защото е много важно кмет и председател на общинския съвет да работят в синхрон, допълни Атанасов.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Американският президент Джо Байдън ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

скорпион