Свързани новини

27.08.2013 10:11

Изравят още трупове днес!

Видян 1734 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разследващите търсят още заровени жертви на пернишките килъри. Днес полицаи ще копаят в района около миньорския град, за да издирват безследно изчезнали лица, за които се смята, че са били убити от хората на покойния Райко Кръвта и баща му Васил Василев - Бай Васо. Това съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред БНТ.



"На този етап търсим още две жертви, които са безследно изчезнали. Няма да навлизам във взаимоотношенията между лицата в групата", уточни главният секретар на МВР. По думите на Лазаров пернишката група е развивала трансгранична престъпна дейност с широк обхват.



"Проверяваме всяка версия. До този момент материалите по делото за убийството на Мирослава не са приобщени към тези по делото за организирана престъпна група и убийство срещу т.нар пернишка банда", коментира главният секретар на МВР въпрос дали хората на бай Васо са съпричастни и към убийството на 17-годишната Мирослава. Досега срещу Васил Василев - Бай Васо и Милчо Петров - Чироза са повдигнати обвинения за ръководене на престъпна група и убийството на Теодор Неофитов-Ханс, чийто останки бяха намерени преди две седмици в покрайнините на Перник.



До разкриването на престъплението се стигна след показания на няколко бивши членове на групата - Станислав Ангелов - Сиси, Николай Николов - Шатката и Асен Китанов-Психото. По думите на Светлозар Лазаров бандитите са проговорили "защото ги арестувахме и показахме нулева толерантност".



"Има свидетелски показания, които сочат, че част от задържаните в Перник са свързани с убийството на Васил Горчев-Кьоравия и Георги Илиев. На този етап това го разглеждаме като данни, ако се намерят доказателства в последствие това може да се включи в обвинителния акт. Имаме следствени дела за убийствата на Горчев и на Илиев. Материалите се проверяват сега”, обясни Лазаров.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сутринта ще Ви води любопитството

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Сутринта ще Ви води любопитството и желание за