29.09.2008 15:30

Наши проститутки превзеха Брюксел

Видян 11544 пъти | Коментари 0
Гласували 14 рейтинг: 3.9286
много слаба слаба добра много добра страхотна

Труженичките завършили елитни гимназии и университети


Български проститутки и сводници, предимно от град Сливен, са завладели пазара на секс-услугите в сърцето на Европейския съюз – Брюксел. Нашенските труженички представлявали 75% от всички проституиращи жрици на любовта във витрините край гара „Норд“, където е концентриран пазарът на секс срещу заплащане в града, съобщи сайтът sliveninfo.
„Проституиращите момичета са предимно възпитанички на елитните гимназии от Сливен, а някои от тях са с вече завършено висше образование“, посочи пред сайта полицаят от Областна дирекция за борба с организираната престъпност Петко Чолаков. Униформеният е бил в Брюксел по покана на местната полиция с цел взаимодействие по предотвратяване на трафика с хора.“Белгийските колеги се интересуват защо точно Сливен пълни техните клубове с жрици на любовта“, допълни той. Според него служителите на реда от Белгия се притеснявали повече от сводниците, които придружавали нашенките, понеже тяхната дейност била забранена в кралството. „Между 30 и 40 евро на час получавали момичетата при работен ден от 12 часа“, информира Чолаков.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион