16.09.2008 12:07

Първанов:"Никога грижите за българските деца няма да са достатъчно!"

Видян 1178 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Никой не би се ангажирал да каже, че полагаме достатъчно грижи за българските деца. Може би, това ще стане след едно или две поколения.


Това каза президентът на България Георги Първанов пред журналисти днес, на излизане от конференцията „Грижата за децата и семейството- национален приоритет и отговорност“, предаде репортер на БГНЕС. Според него налице е една нова политика, като законодателни мерки и конкретни стъпки по отношение на реформа, децентрализацията на институтите за деца, възможността за интеграцията на децата. Още сме твърде далеч от момента, в който сме си свършили работата, каза президента. След посещението ми в Русе и Могилино, мога да кажа, че е налице висока ангажираност от всички държавни институции свързани с това. На въпрос на журналисти как ще коментира изказването на кмета Борисов за това, че евтино е проиграл добрите им отношения, за да се хареса на Станишев, президентът отговори, че няма да продължи този задочен диалог и че може да изрази само удовлетворението си, че в България има доста сериозни кметове, като силистренския Иво Андонов, който може да реши проблемите на своя град и да помогне и на София, ако можеше да дойде и да направи движението и трафика в София, допълни президента.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец