Свързани новини

09.06.2009 18:28

Последни евтини дни на морето

Видян 1725 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Родни и чужди туристи, избрали да прекарат почивката си на Българското Черноморие, ще могат още седмица-две да се възползват от изгодни ценови оферти. След 15 юни се очаква нощувките и цените по заведенията да започнат да се движат нагоре, а в дните между 7 юли и 15 август те традиционно ще достигнат своя пик и ще станат непосилни за много български семейства.


Макар и още да не сме в активния летен сезон, морските ни курорти вече са оживени, по плажовете има не малко туристи, водата става за къпане. Това време е предпочитано за почивка предимно от семейства с деца, тъй като хотелите предлагат изключително изгодни оферти. В тризвездни хотели нощувките започват от 20 лв. за човек, като съответно в цената е включена и закуска. Ако решите да си намерите квартира, почивката ще ви излезе съвсем тънко, тъй като цените там започват от 10 лв. за легло. По заведенията цените също са много изгодни и в някои от тях можете да се нахраните за същата сума (а често и за по-ниска), както в София или в някои от другите по-големи градове у нас.


„Тази година цените вероятно ще останат по-ниски от миналогодишните, дори и в разгара на сезона. Не очакваме обаче заради кризата туристическият поток да намалее“, обясняват собственици на хотели по Южното Черноморие. Те дори се надяват да запълнят легловите си бази с туристи, които през миналите години са предпочитали да прекарат почивката си в някои турски или гръцки курорт.



Етикети
, ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Артур Шницлер

Денят е дълъг за този, който умее да живее

Денят е дълъг за този, който умее да ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни