Свързани новини

03.12.2013 14:30

Цачева в Пловдив: Да имаме толкова много нови членове, когато сме в опозиция, е основание за самочувствие

Видян 704 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В навечерието на седмия рожден ден на Политическа партия ГЕРБ 60 новоприети членове  в район „Южен“ в Пловдив получиха партийните си карти на тържествена церемония. Те им бяха връчени от народния представител от ПП ГЕРБ и председател на 41-вото Народно събрание Цецка Цачева, която бе специален гост на събитието. На церемонията присъстваха над 250 гости, сред които народни представители от ПП ГЕРБ-Пловдив, районни кметове и общински съветници.


Цецка Цачева предаде специалните поздрави на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и от негово име се обърна към новите членове на партията. „Ние спечелихме изборите през месец май, но не сме в управлението. Да имаме толкова нови членове, когато сме в опозиция, е основание за самочувствие и доказва, че тук организацията има здрави корени, но те не се само почиващи на това, което е свършила и върши в момента, а че има перспектива и бъдеще“, каза народният представител. Тя пожела здраве, ентусиазъм, вяра и самочувствие на присъстващите. Цачева е категорична, балоните на популизма  на управляващите започнаха вече да се пукат един по един.


„През тези седем години ние натрупахме опит, сформирахме силен екип и постигнахме големи резултати на национално и местно ниво. Но най-важното е, че създадохме една сплотена структура, която наброява няколко хиляди души. И е прекрасно, че този екип постоянно се разраства и приема нови членове“, посочи кметът на Пловдив и областен координатор на градската организация на ГЕРБ Иван Тотев. Кметът припомни, че само преди около месец 53-ма нови членове бяха приети в структурата в район „Северен“. По думите му, местната организацията е едно истинско семейство, което прави така, че ГЕРБ в Пловдив винаги е била и ще бъде първа политическа сила.


Ръководителят на районната партийна организация Костадин Язов се похвали с добрите изборни резултати, които показва районната организация на всички избори, в които е участвала. Язов изрази увереност, че това ще продължи и в бъдеще благодарение на активното участие на цялото ръководство, на всички членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ.



Етикети
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Словения

Най-дружелюбните страни в Европа

10. Хърватия. Резултат 91.78 Някога лятно ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.