Свързани новини

10.04.2009 15:32

Цветанов: Гласувайте за да свалим кабинета

Видян 1191 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Изборите са формата и начина на бъдещия кризисен щаб да си свърши работата и се надявам, че в този щаб ще участват по- голямата част от българските граждани, които ще отидат до урните, за да сложим край на това пагубно за страната ни управление".



Това каза в Бургас лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде БГНЕС. "Когато говорим за туризъм, няма как да не говорим за културно- историческо наследство, за екология, за образование. Защото един от сериозните проблемите на българския туризъм е липсата на професионално образование", каза още лидерът на ГЕРБ. Цветанов допълни още, че 14 процента от брутния вътрешен продукт на страната се формира от родния туризъм. 180 000 заети работни места има в сферата на туризма. "Това дава ясна позиция и ясно отношение на ПП ГЕРБ, че ние държим за развитието на туризма в страната", каза още Цветанов. Според него с развито селско стопанство и туризъм страната ни би била доста по- добре икономически. Това, което е пропуснато в годините назад е липсата на стратегия и диалог от страна на предните правителства. След прекратяването на мандата на това правителство въпросът с икономическата криза, в която се намира страната би бил по- лесно разрешим, според Цветанов. Борисов по всяка вероятност ще бъде номиниран за водач на листата на ГЕРБ във Варна. "При отпуснати 10 млн. лева за община Варна и 0 лева за община Бургас, това показва отношение на "наши" и "ваши" общини, това показва държавническо управление на днешното правителство, което не кореспондира с потребностите и с национално отговорна политика", категоричен е Цветан Цветанов.
"Ако сегашният премиер имаше отговорно поведение към софийския боклук, то той трябваше да реагира седмици по- рано. Този политически популизъм трябва да се прекрати. Нека премиерът да отговаря на въпроси, свързани със съдбата на Кремиковци, съдбата на млеко и зърнопроизводителите", обясни Цветанов. В заключение той увери, че изборът на депутати от ПП ГЕРБ ще бъде проведен по възможно най- демократичен начин. Избраните от ГЕРБ действащи кметове няма да участват в избора за депутати в бъдещото 41 Народно събрание. За наближаващия имен ден, Цветанов получи кошница с лакомства и плодове от местната структура на ГЕРБ.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни