Свързани новини

29.07.2009 10:59

Борисов: Столицата ще е приоритет на правителството

Видян 1316 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всичко, което сме искали от правителството в писма, като приоритет съм го дал на колегите си от МС - Северната тангента на София и завода за боклук. Това заяви в последния си ден като кмет на столицата на заседанието на Столичен общински съвет премиерът Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.


Борисов се ангажира столицата да остане приоритет на правителството. Той призна, че ако не е била активната атака по отношение на отпадъците, „в момента нямаше да имаме толкова чист град. Моят кабинет е винаги отворен и винаги ще бъде, когато е необходимо“, заяви Борисов. Според премиера за него кметовете и общинските съветници ще бъдат равни на министрите. Борисов отчете извършените дейности по неговото управление в столицата. „Поне засега няма да ни тормозят, над 200 хил. цветя сме засадили, направихме метрото, активно се асфалтира, всяка седмица откриваме детски градини, спортни площадки...“
Той пожела на общинските съветници да си доизкарат мандата с достойнство. Днес заседанието на МС започва от 11.30 часа защото СОС е много по-важен, каза в заключение Борисов и се отправи към „Дондуков“ 2.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак