Свързани новини

28.07.2009 19:10

Масларова ще бъде председател на Комисията по труда и социалната политика

Видян 1580 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Емилия Масларова ще бъде председател на Комисията по труда и социалната политика. Това беше решено на заседание на ПГ на Коалиция за България, информира БГНЕС.


Зам.-председатели на комисии от страна на Коалиция за България ще бъдат Румен Петков - на Комисията за местно самоуправление, Румен Овчаров – на Комисията за бюджет и финанси, Ангел Найденов – на Комисията за външна политика, Евгени Желев – на Комисията по здравеопазване, Любен Корнезов - на правната комисия и Петър Мутафчиев – на транспортната комисия.
Тези данни съобщи говорителят на ПГ на Коалиция за България Корнелия Нинова. Бойко Великов ще бъде член на Комисията за борба с корупцията, а Димитър Дъбов – член на Комисията за контрол на ДАНС. За свои зам.-председатели ПГ на Коалиция за България е избрала Ангел Найденов, Михаил Миков, Александър Радославов и Петър Димитров. Мая Манолова ще бъде секретар на парламентарната група.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни