Свързани новини

27.03.2009 18:35

Учителка преби с пръчка 3 деца в час

Видян 4478 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Учителка в основно училище „Петър Берон" в град Дебелец жестоко е пребила с пръчка три деца. Инцидентът станал в час по руски език, предаде БНТ, цитирана от БГНЕС.


По думите на Теодора Стоянова петокласниците говорели, замеряли се с тетрадки и не стояли мирно. Това толкова ядосало учителката, че започнала да удря по тялото и главата едно от децата. После обаче се вбесила съвсем и насинила още двама от учениците. Момиче успяло да заснеме част от побоя с мобилния си телефон и качило клипа в интернет. Пребитите деца се лекуват в къщи и не искат да говорят за случилото се в час по руски. Съучениците им обаче са в шок, защото тази учителка никога не се е държала грубо с тях. Казват, че буквално полудяла пред очите им. "Госпожата взе една пръчка - дебела такваз - дълга. По краката мисля, че го удряше и нагоре по тялото. Стоеше в ъгъла и се защитаваше само", разказва Мартин. Друг ученик - Диан разказва за случилото се така: "Когато Йоан падна и госпожата тръгна към нето да го бий и замахна някоалко пъти и пръчката беше дошла към нас. Госпожата махна чина и почна да го бий по ръцете, по главата, по стомаха и мене ме беше ударила. Мене ме удари по ръката и ей тука рамото ми беше почервеняло".
Теодора Стоянова преподава руски език в Дебелец от 27 години и твърди, че никога не е посялага на дете, обаче този клас й лазел по нервите цяла година и просто не издържала. "Бях си взела показалката, за да чукам по масата, за да въдворявам ред. В момента, в който му казвах да седне и започнах да го удрям по ръката, целия клас викаше: "Уууу, браво!". Такова нещо не ми се е случвало, просто тези деца нямат никакво възпитание, казва учителката Теодора Стоянова. След инцидента тя е в болнични и ще се върне на работа в понеделник. Тогава от Регионалния инспекторат по образованието във Велико Търново ще решават кой е виновен за случилото се.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева

Денят ще бъде наситен със събития в професионален план

Денят ще бъде наситен със събития в професионален