Huawei Aito M9 е пълноразмерен луксозен SUV, който смело обявява своите технологични стремежи, появили се в процъфтяващия китайски пейзаж на електромобилите.

Свързани новини

19.05.2024 08:01

2024 Huawei Aito M9

Видян 13092 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Huawei Aito M9 е пълноразмерен луксозен SUV, който смело обявява своите технологични стремежи, появили се в процъфтяващия китайски пейзаж на електромобилите. Представен по време на зимната конференция на Huawei в Китай, екстериорът на M9 говори красноречиво за неговата технологично ориентирана ДНК.

Триъгълните фарове, сливащите се дръжки на вратите и леко наклонената линия на покрива загатват както за аеродинамични умения, така и за простор в автомобила. Дизайнерският език "Kunpeng Zhanyi", с неговите остри линии и футуристични елементи, оставя трайно впечатление.

Влезте вътре и бъдете посрещнати от симфония от екрани. На 15,6-инчовия основен информационно-развлекателен дисплей, заобиколен от 12,3-инчов инструментален панел и специален екран за пътниците, информацията е лесно достъпна. Но визуалното пиршество не спира дотук.

75-инчов AR-HUD изписва жизненоважна информация върху предното стъкло, а опционалните екрани за пътниците отзад превръщат салона в рай за мобилни забавления.



Източник: autodiscoveries



Етикети
, ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да възникнат проблеми в служебната среда

Ако днес възникнат проблеми в служебната среда, те