Свързани новини

08.11.2009 14:45

Фандъкова: София да стане лидер в Югоизточна Европа

Видян 1691 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Важно е да работим за развитието на София така, че след една година тя да стане най-добрият град за живеене в Югоизточна Европа, каза кандидатът за кмет Йорданка Фандъкова на среща с авторитетни български личности, превърнали се в лидери на общественото мнение у нас. В столичния ресторант България тя сподели добрите идеи за София с творци, журналисти, общественици, министри, народни представители, общински съветници. 


Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова, телевизионерът Хачо Бояджиев, актрисата Цветана Манева, скулпторът Георги Чапкънов, попевицата Милена, тв водещата Гала, композиторът Хайгашот Агасян, режисьорът Андрей Слабаков бяха сред гостите на срещата.  


Пред тях Фандъкова представи приоритетите за развитието на столицата. Заедно с новите линии на метрото, детските градини и площадките, от първостепенна важност са образованието, културата и спорта.


София трябва да стане делови и инвестиционен център в Югоизточна Европа, подчерта още Фандъкова. Затова трябва да бъде създадена добра среда за инициативност и предприемчивост, и за развитието на бизнеса. 


„Нека на 15 октомври да покажем, че гражданското общество го има“, обърна се към гостите кандидатът за кмет на София. Фандъкова благодари за подкрепата на обединената десница и на хората, които дават дневния ред България.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец

Днес имате шанс да блеснете със своите таланти

Днес имате шанс да блеснете със своите таланти, идеи