12.03.2009 09:52

Царят умува как да избегне бартер с Доган

Видян 1425 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

НДСВ застина в тревожно очакване след отправената му от ДПС оферта за съвместно явяване на изборите за Европарламент, предаде БГНЕС. 


В партията няма нито един привърженик на идеята, но всички очакват думата на лидера Симеон Сакскобургготски. "За нас съюзът с Доган ще е убийствен", коментирал пред "Сега" царски депутат. "Между либерални партньори всичко е възможно, включително и "целувка на смъртта", която може да се окаже и "целувката на възкресението", образно се изказа по въпроса зам.-шефът на ДПС Лютви Местан. И препоръча на либералите от НДСВ да се въздържат от крайни отрицания, за да се спести бъдещо неудобство. Офертата за либерален алианс с НДСВ била отправена по време на тайна вечеря между лидерите на трите управляващи партии лично от Ахмед Доган. Царят отминал предложението с ледено мълчание. Засега в НДСВ доминира нагласата за самостоятелно явяване на вота. Царистите разчитат Меглена Кунева да им осигури успех като водач на евролистата. Отделно царят ще инвестира лични усилия в кампанията.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.