23.05.2024 14:55

Още 1 запис: Корнела просто иска кеш поток (АУДИО)

Видян 6636 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сериалът със записите от разговори с участието на ръководството на "Продължаваме промяната" беше оповестен днес. Както и предишните три епизода, днешният беше публикуван в сайта "Афера".
Чуват се Кирил Петков, Асен Василев, както и глас на жена. Качеството отново е ниско, но се разбира как Петков се обръща към Василев с думите "Без ИТН. Без Слави", по-късно продължава с "отиваш при Корнелия и й казваш, че колите, пътищата са твои, тя там... Ние знаем", а Василев отговоря с "Ние знаем. Корнела просто иска кеш поток."
Женският глас, който е по-труден за идентифициране, се включва с коментар, който гласи, че "това е огромен риск за нея, това е огромен риск, това е много голям риск."
За разлика от предишните случаи, този път от "Афера" не посочват кога и къде според тях е записан разговорът. "Продължаваме промяната" и "Демократична България" управляваха с БСП и ИТН в продължение на 7 месеца и 20 дни. Т.нар. Четворна коалиция беше оглавявана от Кирил Петков като министър-председател, а Асен Василев и Корнелия Нинова бяха вицепремиери.
Първият аудиофайл беше публикуван от изданието на 20 май, а на следващия ден излязоха още два. Във всички тях се чува гласът на Кирил Петков. Други участници са Асен Василев и Лена Бориславова. Според "Афера" се чуват епизодично и гласовете на Пламен Бобоков и покойния вече Алексей Петров.
Кирил Петков предположи, че разговорите са записвани в централата на "Продължаваме промяната" на столичната улица "Чаталджа", а репликите са монтирани така, че да внушават съмнения сред избирателите точно преди изборите за български и европейски парламент на 9 юни. Доскорошният партньор в последното правителство Бойко Борисов реагира остро срещу бившите си партньори и заяви, че "те бързо трябва да влязат в затвора", а Делян Пеевски нарече чутото "зловеща работа". Можете да чуете записа ТУК



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион